Lyderiaujanti platforma
Įvertinimas -
Atsiliepimai -
Išsaugojo
0
share
Dalinkis ir gauk nuolaidą
favorite_border
Pridėti
prie mėgstamų

ExtremeWays

Profesionali komanda, kurios branduolį sudaro buvę kariškiai, permes tave iš patogaus kasdieninio gyvenimo, tiesiai į lietuvišką girią. Čia galėsi išmėginti karines arba išgyvenimo misijas.
Karinės (airsoft) misijos, vykdomos su pilna kario ekipuote bei tikrų ginklų, šaudančių plastikinėmis kulkomis, kopijomis. Taip pat naudojami kariniai džipai, granatsvaidis, rankinės granatos, dūminės uždangos, veikia kariška lauko virtuvė. Išgyvenimo misijose su savo bičiuliais ar bendradarbiais patirsite, ką reškia netikėtai atsidurti laukinėje gamtoje. Kokių veiksmų reikia imtis pirmiausia, kaip orientuotis, kuo matintis, ką gerti, kaip gintis nuo šalčio, karščio ar lietaus, įsirengti guolį nakvynei.
Dalyviams yra organizuojami taktiniai mokymai (pratybos), kurių turinys priklauso nuo pasrinktos misijos tikslų. Dalyviai yra mokomi kaip tyliai judėti, maskuotis gamtoje, nepastebėtiems užimti reikiamas pozicijas, neutralizuoti įstvirtinusį priešą ar organizuoti gynybą. Visi veiksmai skirti ne pasišaudymui iš ginklų, o paskirtos užduoties įvykdymui, maksimaliai realybę atitinkančiomis sąlygomis.
Sužinokite apie paslaugų teikėjų akcijas ir naujas paslaugas pirmieji!
Sekite ManoRezervacijas įrašus Facebook, Twitter ir Google Plus!
Naudinga informacija
  • cancelRezervacijos atšaukimas Rezervaciją bus galima atšaukti likus 3 valandom iki jos pradžios.
  • credit_cardIšankstinis apmokėjimas Išankstinis apmokėjimas nebūtinas.
  • announcement Kitos sąlygos Nėra jokių papildomų salygų.

Paslaugos

ŠRATASVYDIS (AIRSOFTAS)
  • Misija “Paieškos grupė”

    Detaliau apie paslaugą
    Dalyviai, naudodamiesi žemėlapiu užsiima paslėptų daiktų paieška. Priešininkų komanda stengiasi pasalomis ar mobilionis grupėmis trikdyti paieškos grupių judėjimą. Misijos trukmė gali būti nuo 2 iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Patruliavimas”

    Detaliau apie paslaugą
    Dalyviai naudodamiesi kariniu džipu, turi užtikrinti teritorijoje esančių objektų apsaugą. Priešininkų komanda užsiima įvairiomis diversijomis prieš saugomus objektus bei patruliuojančius karius. Misijos trukmė gali būti nuo 2 iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Šturmo grupė”

    Detaliau apie paslaugą
    Viena pusė įsikuria ir organizuoja konkretaus objekto apsaugą. Objektą privalu išlaikyti neužimtą 1 val.andą. Kita pusė rengia bei vykdo objekto puolimo planą. Objektai keičiami, viso yra 4 skirtingi objektai, todėl šios misijos trukmė gali būti iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Surask vėliavą”

    Detaliau apie paslaugą
    Dvi priešininkų grupuotės vienu metu paleidžiamos iš skirtingų vietų. Abiejų pusių kariai slapta veikia nedraugiškoje teritorijoje, todėl negali laisvai judėti iki vėliavos, kadangi gali papulti į trečiosios šalies pasalą. Taip pat ytra svarbu judėti sparčiau už priešininkus, kadangi pirmieji suradę ir paėmę vėliavą tampa žaidimo nugalėtojais. Misijojs trukmė 1-2 valandos. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Teritorijų užėmimas”

    Detaliau apie paslaugą
    Viena grupė besinaudodama žemėlapiu juda nustatytu maršrutu, kuriame nustatytose vietose (teritorijose) turi užrišti savo komandos spalvos raiščius (pvz. raudonus) bei išlaikyti juos nenuimtus konkrečioje teritorijoje 30 min. Kita pusė trikdo teritorijos kontroliavimą, stengiasi neleisti užrišti raiščius, esančius raiščius stengiasi nurišti. Misijos trukmė gali būti nuo 2 iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Mobili grupė”

    Detaliau apie paslaugą
    Su kariniu džipu dalyviai važinėja po teritoriją, iš žemėlapyje nurodytų vietų surinkdami sprogmenų imitacijas. Tikslas: per 1 valandą operatyviai surinkti pavojingus sprogmenis. Priešininkų grupė trikdo transporto bei karių renkančių sprogmenis judėjimą. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Minų laukas”

    Detaliau apie paslaugą
    Pastatomos 5 atotampos bei nurodoma teritorija, kurioje jos išdėstytos. Dalyviai turi jas sužymėti raudonomis vėliavėlėmis. Priešininkų komanda trikdo išminavimo darbus vykdančių karių veiklą.
IŠGYVENIMO MOKYKLA
PASIVAŽINĖJIMAS
Atsiliepimai
Išbandykite teikiamas paslaugas ir būkite pirmieji, kurie palieka atsiliepimą apie šį paslaugos teikėją!
Kur randasi ExtremeWays
Kur randasi ExtremeWays

Rezervuoti paslaugą

Kontaktai

Vilniaus apskritis, Vilnius
   Rodyti telefono numerį
  Siųsti žinutę

Darbo valandos

Pirmadienis:09:00 - 22:00
Antradienis:09:00 - 22:00
Trečiadienis:09:00 - 22:00
Ketvirtadienis:09:00 - 22:00
Penktadienis:09:00 - 22:00
Šeštadienis:09:00 - 22:00
Sekmadienis:09:00 - 22:00

Kas naudojasi?

Prisijunkite naudodomiesi Facebook ir sužinokite, kas iš draugų jau naudojosi paslaugomis!
Jungtis su Facebook

Turite klausimų?

Jūsų vardas*:
El.paštas*:
Klausimas*:
Ačiū už jūsų klausimą, artimiausiu metu su jumis susisieksime.

Rekomenduoti draugui

Jūsų vardas*:
Jūsų el.paštas*:
Jūsų draugo vardas*:
Jūsų draugo el.paštas*:
Pavadinimas*:
Žinutė*:
Jūsų žinutė buvo išsiųsta

Pasirinkite datą ir laiką

Rezervuokite paslaugą dabar, o mokėkite apsilankymo metu.